Home > Culinair > Nicole Willems nieuwe general manager Designhotel Maastricht

Nicole Willems nieuwe general manager Designhotel Maastricht

Nicole Willems is met ingang 1 februari aan de slag gegaan als general manager bij Designhotel Maastricht. Zij volgt in die functie Sita Tadema op, die jarenlang leiding gaf aan het hotel en de inmiddels opgeheven Brasserie FLO Maastricht.

Nicole Willems is een geboren en getogen Maastrichtse en heeft zich volgens haar nieuwe werkgever gedurende haar carrière ontwikkeld als ware hospitality expert. In haar vorige functie als regional director revenu management bij NH Hotel Group,  was Willems verantwoordelijk voor de afdeling Revenu Management voor 20 hotels verspreid over Nederland en Duitsland.

,,Eden Hotels staat voor een authentieke lokale beleving voor de gast en die belofte maken we met Nicole als echte Maastrichtse en natuurlijk met het zeer loyale team absoluut waar”, aldus operationeel directeur Claire van Eeghen van Eden Hotels, waar Designhotel Maastricht deel van uitmaakt.

Nicolle Willems heeft gedurende 15 jaar diverse functies bekleed binnen de NH-groep. Zelf laat ze weten enorm veel zin te hebben in haar nieuwe baan. ,,Ik kijk ernaar uit om aan het roer te staan van dit hotel om samen met het team de gasten te verwelkomen en hen een thuis gevoel te geven, zeker na de coronacrisis.”

Designhotel Maastricht heeft 105 kamers en ligt in het Maastrichtse stadsdeel Wyck.

hide auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu