Home > Culinair > Netwerken onder hemelse omstandigheden

Netwerken onder hemelse omstandigheden

Het lijkt alsof ’t Struyscomité er een abonnement op heeft, op de hemelse omstandigheden waaronder ’t Preuvenemint op het Vrijthof in Maastricht van start gaat. De donderdagmiddag is traditioneel voor de netwerkbijeenkomsten en die werden zeer goed bezocht. Het was een drukte van jewelste bij de borrel van Building Society, een groep van vastgoedbedrijven in combinatie met de Gemeente Maastricht en de Provincie Limburg.

Maar ook bij de stands van Holland Casino, Brut / Beluga loves you en Brand Bier was het een drukte van jewelste.

De netwerkbijeenkomsten vloeiden naadloos over in de opening voor het grote publiek. Veel sterrenkoks dit jaar op het Vrijthof. Hans van Wolde en Servais Tielman in een gezamenlijke stand. Bij Bouchon d’en face kookt de bekende Belgische sterrenkok Wout Bru, Bart Ausems staat er zoals altijd met zijn Tout à Fait, bij Crossing Borders zien we Robin van de Bunt en Alex Clevers en bij Vojacek de sterrenkoks van Sense in Den Bosch.

Overal voor ‘preuve’. „Naar die kern willen we terug”,  vertelt Niels Klinkhamer, voorzitter van de organisatie. Nog drie dagen kan er volop genoten worden.

_____________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.