Home > Culinair > Mr. Sammi

Mr. Sammi

In de voormalige ECI-fabriek in Roermond ligt bistro bar Mr. Sammi. Het ruwe, industriële karakter van de vesting is prachtig gecombineerd met
modern en strak meubilair en er hangt een ontspannen laidback sfeer. Bij Mr. Sammi kun je van ’s ochtends 10.00u tot ‘s avonds laat terecht voor ontbijt, sap, soep, salade, lunch, diner en borrel. De keuken is internationaal, maar met een Franse twist en toegankelijk voor iedereen. Van steak tartaar en kreeft tot uitsmijters en hamburgers. Na je etentje geniet je aan de bar van aperitiefjes, bar-bites en cocktails. Die laatste dagelijks voor je worden gemaakt door een heuse cocktailshaker. Op vrijdag klinkt er steevast het authentieke geluid van vinyl in de voormalige fabriek: de perfecte sfeer voor een ontspannen VrijMiBo. Mr. Sammi is sfeervol, verrassend en eigenwijs: chic in een fabriek waar alles mogelijk is.

ECI 13 // 6041 KW Roermond
+31 (0) 475 21 21 94
www.mr-sammi.nl
info@mr-sammi.nl
Open Alle dagen vanaf 10.00u
Eigenaars Ankie Janssens en Michel Schlicher
Chef-kok Michel Schlicher
Keuken Internationaal met een Franse twist
Specialiteiten Steak tartaar, kreeft
Driegangenmenu € 34,50
Creditcards American Express/EC/Maestro/Mastercard/Visa Card/Pin
Couverts Binnen 140, buiten 80

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.