Home > Culinair > Mout Bierfestival in september in Maastricht

Mout Bierfestival in september in Maastricht

Waar de meeste culi-festivals die deze zomer of dit najaar op de activiteitenkalender stonden inmiddels zijn gecanceld, vond Mout Bierfestival een manier om de festiviteiten wél te laten doorgaan. Hebben wij even geluk dat de organisatie net dit jaar een uitbreiding richting het zuiden op de planning had staan en dus in september ook in Maastricht neerstrijkt.

Mout Bierfestival wordt door de organisatie omschreven als ‘de gezelligste biertuin van Nederland’. Die strijkt dit jaar neer bij de Tapijnkazerne aan de rand van de binnenstad van Maastricht, waar je van 17 tot en met 19 september geniet van ruim tweehonderd speciaalbieren uit binnen- en buitenland. Stuk voor stuk bijzondere biertjes, die je niet zomaar in de supermarkt kunt vinden.

Naast al dat speciaalbier vind je op het festival bourgondische hapjes, workshops, proeverijen en muziek. Mout Bierfestival wordt volledig ingericht volgens de geldende richtlijnen van het RIVM: je moet een tijdslot (4,5 tot 6 uur) ticket kopen voor de entree (7,50 euro) en plaatsnemen aan een van de tafels op het bierterras.

Mout Bierfestival werd vijf jaar geleden voor de eerste keer georganiseerd in het Julianapark in Nijmegen. Inmiddels vind je het festival in acht Nederlandse steden. Overal wint het festival razendsnel aan populariteit: alle eerdere waren deze zomer volledig uitverkocht.

moutbierfestival.nl

show auteur

Auteur: Demy Janssen

Levensgenieter met een vlotte pen

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu