Home > Culinair > Luiks eetfestijn Les Epicuriales is weer begonnen

Luiks eetfestijn Les Epicuriales is weer begonnen

Les Epicuriales de Liège sont de retour! De afgelopen twee jaar ging het culinaire evenement aan de Maas in Luik niet door vanwege corona. Maar sinds gisteren heeft de organisatie weer de tenten opgeslagen in het Parc de la Boverie.

De zestiende editie oogt kwalitatiever dan ooit tevoren. De pagodetenten zijn uitgerust met horecameubilair, loungezetels en strandstoelen. De vijftien pop-uprestaurants nodigen uit om de lekkerste gastronomische gerechten te degusteren. In de zogenoemde Tente des chefs, kun je tijdens de lunch of het diner ’s avonds genieten van een culinaire quatre-mains waarbij meerdere chefs aan een menuutje werken. En dat zijn niet de minste! Denk aan Thomas Troupin van het Luikse restaurant ¡Toma! (*) Of de Franse eregast Medhi Kebboul van Savarin la Table uit Parijs.  Daarnaast staat ‘la viande Walonne’ dit jaar extra in de kijker. In twee tenten zorgen de chefs voor een perfecte cuisson van het sappigste vlees dat Wallonië op tafel brengt. Denk aan het blanc blue belge-ras waar België om bekendstaat. Maar er is veel meer.

Les Epicuriales is geopend tot en met 6 juni 12 uur tot middernacht. Kijk voor alle praktische informatie www.epicuriales.be/nl/praktische-informatie/

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu