Home > Culinair > Limburgse sterrenchefs koken in Wijnrestaurant op het Land

Limburgse sterrenchefs koken in Wijnrestaurant op het Land

Wijnrestaurant op het Land, de inmiddels bekende pop-uprestaurantformule tussen de Limburgse wijnranken, ontvangt tijdens de tweede editie drie bekende gast-koks: Hans Kinkartz (Restaurant Atelier), Ralph Hermans (Restaurant Rantree*) en Robin van de Bunt (Restaurant De Leuf*). Samen met chef-kok Patriek Doelen (Wijnrestaurant Mes Amis in Maastricht; een van de partners in het project) verzorgen ze op respectievelijk 14, 21 en 28 september een zogeheten Four-Hands Chef’s Dinner.

Tijdens de drie maandagavonden zetten de restaurants een spectaculair vijfgangenmenu op tafel, zo belooft de organisatie. ,,De chefs maken samen een menu dat helemaal opgaat in de filosofie van Wijnrestaurant op het Land met een vleugje van Patriek Doelen en een vleugje van de andere chefs. De insteek van deze avonden is voor alle chefs gelijk: ze willen gasten laten kennismaken met de fantastische streek waarin Wijnrestaurant op het Land zich bevindt.”

Het vijfgangen Four-Hands Chef’s Dinner wordt aangeboden tegen een all-in prijs van 125 euro per persoon. Inbegrepen zijn een sprankelend aperitief met mondvermaakje, een verrassingsmenu, bijpassende wijnen van Wijngaard Sint-Martinus en water, koffie of thee. Het aantal plaatsen is beperkt: per avond zijn er slecht 200 plekken.

De tweede editie van Wijnrestaurant op het Land (van 12 september tot en met 4 oktober) vindt – anders dan vorig jaar – plaats in het Limburgse Heuvelland en wel op een van de percelen van Wijndomein Sint Martinus. De wijngaard (locatie: Heugdenweg, Voerendaal) ligt in het hart van het Zuid-Limburgse Heuvellandschap. Vanuit een glazen paviljoen geniet je niet alleen van Limburgse gerechten en tal van wijnen uit de streek, maar ook nog eens van een adembenemend panoramalandschap met wijnbouw op de verschillende hellingen in de nabije omgeving van het restaurant.

Tickets voor het Four-Hands Chef’s Dinner zijn verkrijgbaar via de website wijnrestaurantophetland.nl

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.