Home > Culinair > Les Tables en route: genieten voor het goede doel

Les Tables en route: genieten voor het goede doel

De Maastrichtse restaurantclub Les Tables verzorgt op vrijdag 28 juni het evenement Les Tables en route. Tijdens het afleggen van twee verschillende routes langs drie aangesloten leden, kunnen deelnemers genieten van een hapje en twee drankjes. De opbrengsten van het evenement zijn bedoeld voor Kankeronderzoek in Limburg.

Les Tables en route is onderdeel van Five for Five, een organisatie die geld inzamelt voor het goede doel. Dat doet ze onder het motto: ‘samen sporten tegen kanker’. De organisatie van Les Tables ging daarbij op zoek naar een activiteit waarbij beweging en Bourgondisch genieten samengaan.

Dat doen ze met twee routes die deelnemers langs drie leden van Les Tables leiden. Zo bezoeken wandelaars in Wyck TUUR, Sjiek Kookpunt en De Poshoorn, en voert de andere route langs Luster, Café Sjiek en Tribunal. Op elk van de locaties staan een hapje en twee consumpties klaar.

Les Tables en route

Een ticket voor Les Tables en route kost 25 euro, bestemd dus voor het goede doel. Een kaartje voor deze smakelijke wandelling boek je hier.

Wil jij meelopen op 28 juni? Meld je nu aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Chapeau en maak eind deze week exclusief kans op 2 x 2 kaartjes voor Les Tables en route!

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.