Home > Culinair > Les Tables, een sterk verbond bestaat 25 jaar

Les Tables, een sterk verbond bestaat 25 jaar

Les Tables, de lokale gids voor gastronomisch good life, bestaat 25 jaar! Les Tables is een groep van lokale restaurateurs die samen dezelfde passie voor gastronomisch dineren delen. De culinaire vriendengroep is in die periode gegroeid tot meer dan 20 horecazaken, en verwelkomt dit jaar nog drie nieuwe leden.

In de Les Tables gids vind je al jaren een selectie van verborgen, culinaire pareltjes in Maastricht, waar je kunt genieten van een diversiteit aan keukens en niveaus. Klinkende namen zoals Café Sjiek, Wijnrestaurant Mes Amis en Coffeelovers zijn al jaren aangesloten bij het gezelschap dat zich al al die 25 jaar inzet voor gastronomie, gastvrijheid en de gast in Maastricht. 

Een 25-jarig bestaan is een bijzondere prestatie, die op 15 november gevierd zal worden. Het jubileumfeest zal worden afgetrapt bij SoDelicious in de Stationsstraat. Zij treden die dag, samen met de Tribunal en Luster, officieel toe tot de club van bevriende horeca uitbaters.

En er is die dag nog meer te vieren; namelijk dat na een turbulente tijd de horeca nog overeind staat en dat ze er mogen zijn voor de gasten van de stad. ,,En dat is waar horeca om draait!’’

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.