Home > Culinair > Lekker Clichee, met de trend mee

Lekker Clichee, met de trend mee

Niet zo lang geleden maakte de Maastrichtse horecaondernemer Yves Mullenders (onder meer eigenaar van café De Poshoorn) bekend dat hij een nieuwe horecazaak zou openen. Op de hoek van de Koestraat nam hij zijn intrek in het pand waar tot voor kort Nxt Door gevestigd was. De afgelopen maanden heeft hij onder de naam Pop Up Maastricht al even kunnen wennen aan deze nieuwe locatie. Vandaag maakte de horecaondernemer de naam van zijn nieuwe zaak bekend: Clichee.

Pop Up Maastricht
Met de feestdagen in zicht besloot Yves even te wachten met de verbouwing en naamswijziging van zijn zaak. Deze periode was ideaal om te wennen aan deze nieuwe plek en de nieuwe zaak, maar ook om alvast wat gerechten van het beoogde concept uit te proberen. Dat was een succes: veel Maastrichtenaren kwamen proeven en werden blij verrast. Afgelopen week werd voor de laatste week een menu’tje voor een super schappelijk prijsje geserveerd. Inmiddels is Pop Up gesloten en is Yves met zijn team druk bezig met de verbouwing van de zaak.

Clichee
Vandaag werd de naam van de zaak van Yves bekend gemaakt: Clichee. Dat vonden Yves en zijn toekomstige vrouw niet alleen ‘gewoon’ lekker bekken: het beschrijft ook precies wat we van hippe horecatent mogen verwachten.

,,Eigenlijk is wat we in de horeca doen maar cliche’’, vertelt Yves, ,,We serveren wijn, we serveren cocktails. We doen wat hip is en wat de klant graag lust.’’ Bij Clichee gaan ze daar nog een schepje bovenop doen: alles wordt precies zoals je dat zou verwacht van een horecazaak die in 2019 de deuren opent: helemaal hip, hot, happening en van deze tijd. In dit geval urban jungle sferen, graffiti en donkergroen suède. ,,Precies zoals we dat op de Horecava in Amsterdam deze week o-ve-ral zijn tegengekomen’’, aldus Yves.

Clichee is daarmee eigenlijk een vrijbrief om alles te doen wat hip is en om precies te kunnen doen wat gasten verwachten. Yves wil met Clichee te allen tijde up to date zijn. ,,Denk bijvoorbeeld aan Kombucha, dat kende tot vorig jaar nog niemand, nu word je er overal mee doodgegooid. En Clichee doet straks gewoon aan die trend mee!’’

Clichee gaat naar verwachting in februari of maart van 2019 open. Dat de naam Clichee een extra -e aan het einde heeft, omdat de naam dan net iets anders en net wat minder cliché is.

______________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

Auteur: Demy Janssen

Levensgenieter met een vlotte pen

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu