Home > Culinair > Koffiehuis & Brasserie het IJzerenbos Susteren: finalist publiekspijs ‘Terras van het Jaar 2024’

Koffiehuis & Brasserie het IJzerenbos Susteren: finalist publiekspijs ‘Terras van het Jaar 2024’

Sinds 27 maart is massaal gestemd op de favoriete terrasjes in Limburg. De zaken in top 5, strijden deze de week om de publieksprijs ‘Terras van het Jaar 2024’. Om je te helpen bij het maken van je keuze stellen we de vijf finalisten aan je voor! In deze aflevering Koffiehuis & Brasserie het IJzerenbos in Susteren.

Het was voor de compagnons Alice Schroeder en Raimond van Wezel een heuse verrassing dat ze niet voor de eerste, maar voor de tweede keer genomineerd zijn voor de publieksprijs Terras van Het Jaar. Dat ze dit keer in de top 5 zouden belanden, hadden ze dan ook niet verwacht.

Hun zaak, Koffiehuis & Brasserie Het IJzerenbos, ligt in de groene en rustgevende omgeving van het IJzerenbos in Susteren. Wat klein begon met koffie en vlaai in de tuin, is uitgegroeid tot een chalet met paviljoen waar gasten kunnen genieten van verschillende lunch- en dinergerechten. Tegenwoordig is het een ware hotspot voor locals, toeristen en wandelaars en daardoor niet meer weg te denken uit het dorpje Susteren.

Het grote terras is voorzien van mooie plekjes in de schaduw onder de bomen. In de zomer is het hier dan ook fijn toeven. De menukaart is vrij divers, met een bourgondische, boerse insteek. Bij het IJzerenbos heerst een laagdrempelige en familiaire sfeer. Daarmee is het een bestemming an sich, maar ook de perfecte pauzeplek tijdens een wandeling of fietstocht door de omliggende bossen.

Heerenstraat 3, Susteren (NL) – koffiehuishetijzerenbos.nl

Deze stemronde is gesloten, de winnaar wordt in de week van 15 april bekend gemaakt.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.