Home > Culinair > Kasteel van Ordingen maakt culinaire sprong voorwaarts

Kasteel van Ordingen maakt culinaire sprong voorwaarts

Onder de naam Aurum opent op 7 maart het nieuwe restaurant in het Kasteel van Ordingen (gelegen in de gelijknamige deelgemeente van Sint-Truiden. Sinds 1 februari is het kasteel al geopend als een luxehotel en maakt met de nieuwe eetgelegenheid vanaf maart ook een culinaire stap voorwaarts.

Hiervoor wordt jong talent Gary Kirchens aangetrokken. Hij is geboren in Eupen en heeft daar ook de hotelschool gedaan. De voorbije jaren heeft hij onder meer gewerkt bij Osustau de Baumaniere en Le Strato in Courchevel en restaurant V in Parijs, zaken met twee en drie Michellnsterren.

De naam van het restaurant, Aurum, komt uit het Latijn en betekent letterlijk ‘Goud’. Men wil dan ook alle gasten exclusief soigneren en ‘behandelen als een goudstaafje’ met onder andere diverse afwerkingen in het goud. Het restaurant opent met zestig couverts en chef Gary Kirchens wil vooral met lokale producten werken.

Ordingen-Dorp 50, Sint Truiden (BE) – kasteelvanordingen.be 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu