Home > Culinair > Italian night

Italian night

Auteur: Jempi Welkenhuyzen

‘Buon Appetito Limburg’ is een nieuwe solidariteits- en fondsenwervingsactie in Belgisch-Limburg ten behoeve van ‘Een Hart voor Limburg’. De actie werd beëindigd met een groots evenement ‘Italian Night’. Het is een initiatief van Toni Etneo van Selezione Vini Italiani in samenwerking met diverse restaurants in de regio. Zij financieren deze actie, tonen op die manier hun hart en steunen zo de projecten van ‘Een Hart voor Limburg’, die in het teken staan van maatschappelijk kwetsbare kinderen in de provincie

 

Het werd niet alleen proeven van de heerlijkste Italiaanse bubbels en wijnen, maar ook van  overheerlijke Italiaanse gerechten. En dat alles gelardeerd met Italiaanse live muziek onder leiding van Carlo Bernini, de vaste pianist van de Italiaanse superster Andrea Bocelli. Er werd gefeest tot in de late uurtjes, want dj Buscemi zorgde voor een dampende afterparty.

 

Kijk voor meer informatie op: http://www.buonappetitolimburg.be/

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu