Home > Culinair > In mediterrane sferen op het terras van LUSTER

In mediterrane sferen op het terras van LUSTER

We hebben er met z’n allen het hele voorjaar op moeten wachten, maar met de zomer in zicht lijken ook de weergoden goede zin te hebben gekregen. Met voorspellingen van een stralende zon en stijgende temperaturen is het eindelijk tijd om het terras op te gaan. Het team van LUSTER staat klaar om je te ontvangen in mediterrane sferen.

Hoewel het eigenlijk het hele jaar door heerlijk vertoeven is op het terras van LUSTER – overkappingen en heaters houden je op elk moment warm en droog – heeft het plekje aan het Vrijthof vooral zijn charmes als het lekker weer is. Dan klopt het plaatje immers helemaal: veel groen, een wijnbar, lichte kussens én het zonnetje; een mini vakantie naar mediterraan gebied, zou je kunnen zeggen.

Mediterrane sferen

De mediterrane sfeer op het terras en interieur van LUSTER is meer dan ooit terug te zien in de menukaart van de hippe zaak. De Griekse chef-kok en zijn Italiaanse souschef laten hun roots als een rode draad door de menukaart lopen. Deze is behalve met lunch- en dinergerechten, gevuld met een keu aan shared dishes om te delen stel je je eigen maaltijd samen. Eén afzonderlijk gerechtje kan dienen als de perfecte bite bij een van de vele wijnen, cocktails en bieren op de kaart.

Cocktails

Ook voor wie geen trek heeft, is LUSTER dé place to be. Van hippe, traditionele cocktails tot eigen creaties, gin en tonics voor iedere smaak, een ruime selectie aan (open) kwaliteitswijnen en bubbels, en natuurlijk biertjes. Voldoende dorstlessers voor de warme zomerdagen.

Rieu

De julimaand staat in Maastricht traditiegetrouw in het teken van André Rieu en zijn Vrijthofconcerten. Ook bij LUSTER schuif je de eerste drie weekenden van juli van donderdag tot en met zondagavond aan tafel voor een onvergetelijke avond genieten van lekker eten, drinken én het spektakelstuk op het podium. Dat betekent echter ook dat LUSTER op deze avonden vanaf 16.00 uur gesloten is voor reguliere terrasbezoekers. De rest van de week (en de zomer) is het terras van LUSTER gewoon open!

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.