Home > Culinair > HOTSPOT Aan Hoes

HOTSPOT Aan Hoes

In juni 2014 opende Aan Hoes haar deuren. Een nieuw begin van iets moois in hartje Nuth. Een kleine drie jaar later is Aan Hoes een begrip in Nuth en omstreken.

Wat ooit allemaal begon als een droom is nu werkelijkheid geworden voor Marjo Cobben en Marcel Krijnen. Marjo staat graag haar klanten te woord. ,,Er bestaat niets leukers dan klanten blijmaken en gastvrouw te zijn van Aan Hoes”, vertelt ze. Daarnaast weet ze de zaak perfect aan te kleden en een echt ‘welkom thuis’ gevoel te creëren.

Sfeer en gezelligheid staan dan ook centraal in de zaak. Zodra het zonnetje schijnt wordt het kleurrijke terras buiten uitgestald. In de zomer heeft Aan Hoes een uitgebreide ijskaart met de lekkerste ijssmaken. ,,Aan Hoes houdt ervan om nieuwe smaken uit te proberen, de vitrine is dan ook altijd een feestje”, vult Marcel aan. Zelf is hij dol op het bedenken van nieuw lekkers voor op de kaart.

Hoe Aan Hoes ontstaan is? ,,In het pand zat vroeger de kaaswinkel van mijn ouders. Zij zijn in 2004 gestopt en gaan genieten van hun pensioen”, vertelt Marjo. Tien jaar later hebben Marjo en Marcel de stap gezet en zijn ze in het pand aan huis, oftewel aan hoes begonnen. Van maandenlang zwoegen en zweten is dit het resultaat: een ijssalon en lunchroom ineen. Dochter Maud vindt het niet erg. ,,Ik vind het super, maar dan ook echt super leuk dat mijn vader en moeder Aan Hoes hebben”, zegt ze.

Je kunt bij Aan Hoes terecht voor ambachtelijk bereid ijs, broodjes, koffie (ze hebben zelfs een speciale latte macchiato-kaart), Limburgse vlaai, bonbons en meer. ,,Naast al dit lekkers zijn de klanten dol op onze high tea, die is echt een aanrader”, vertelt Marjo. Een etagère vol met zoetig- en hartigheden waar je gezellig met z’n tweetjes of met een groep van kunt genieten. Sinds kort is een nieuwe droom uitgekomen. Aan Hoes heeft namelijk een tweede ruimte geopend. Een ruimte met 40 extra plaatsen. Ideaal voor communies, koffietafels, brunches, verjaardagen of gewoon een vriendinnendag.

Meer informatie over al het lekkers vind je op www.aanhoes.nl

 

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.