Home > Culinair > Hotel – Restaurant La Colombe

Hotel – Restaurant La Colombe

La Colombe biedt een breed assortiment aan internationale gerechten met een Aziatische en moderne Europese smaak. U kunt er van veel internationale keukens genieten in de
vorm van een Thaise salade, een Argentijnse tournedos, een Italiaanse pasta Genovese pesto of een Noord Europese visfilet.

De gerechten die u worden geserveerd door La Colombe komen van overal ter wereld zo op uw bord, in hartje Maastricht, elke dag van de week. Hotel La Colombe op de hoek Markt- Boschstraat is een begrip in Maastricht, nu ook voor liefhebbers van een fijne keuken. Het grote terras aan de Marktrand is een must voor wie aangenaam wil verpozen en tegelijkertijd niets wil missen.

Het pand zelf werd ruim 300 jaar geleden gebouwd als herenhuis en was in 1902 duivenlokaal, met de naam Café Sport. Vervolgens werd het duivensociëteit, de laatste 40 jaar doet het dienst als hotel-restaurant. Het nieuwe restaurant maakt de internationale stijl van La Colombe compleet.

Hotel – Restaurant
La Colombe
Markt 30
NL 6211 CK Maastricht

Telefoon: +31 (0) 43 321 57 74

www.hotellacolombe.nl
info@hotellacolombe.nl

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.