Home > Culinair > Hotel-Restaurant Berg & Dal

Hotel-Restaurant Berg & Dal

Dit hotel-restaurant dateert uit 1920, maar is door de huidige eigenaren volledig bij de tijd gebracht. Gastvrouw Claudia Bisschops is vinologe met een passie voor Limburgse wijnen. De keuken, aangestuurd door patron-cuisinier Gir Hindriks en chefkok Roy Bertrand, stoelt op Limburgse gerechten. De streek biedt daarvoor het hele jaar door alle ingrediënten. Proef de Limburgse kaas-charcuterieschotel, wild uit het Heuvelland of ervaar een sabrage aan tafel.

Vanaf het terras kijkt u uit op het voormalige gemeentehuis van Slenaken, tegenwoordig een bakkerswinkel met ernaast de bakkerij. Wie wandelend de omgeving wil verkennen geniet en vindt in Berg & Dal een uitstekend begin- en eindpunt.

Ervaar de eerlijke gastvrijheid en neem deel aan dessertworkshops of wijnproeverijen. Alle wijnen in het restaurant komen uit ‘Bisschopswijn’, de eigen wijnkoperij, waardoor de gast de mogelijkheid heeft de genoten wijnen thuis verder te degusteren.

Hotel-Restaurant Berg & Dal
Dorpsstraat 19
NL 6277 NC Slenaken

Telefoon: +31 (0) 43 457 32 01

www.hotel-bergendal.nl
info@hotel-bergendal.nl

Open wo – zo 12.00 – 21.00

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.