Home > Culinair > Hét terras van Limburg 2020

Hét terras van Limburg 2020

Het is vooralsnog een moeilijk voorjaar voor de Limburgse horeca. Komende maandag openen cafés en restaurants de deuren nadat die ruim tien weken gesloten zijn geweest. Met inachtneming van de voorgeschreven anderhalve meter afstand kunnen horeca-uitbaters en Bourgondiërs vanaf komende week alsnog genieten van een zonovergoten terrasseizoen.

Om de horeca juist in deze moeilijke periode een hart onder de riem te steken lanceert Chapeau daarom in de tweede week van juni in samenwerking met L1 en 1Limburg voor de 8ste maal de wedstrijd: ‘Het terras van Limburg’

Terraswedstrijd 2020

De Chapeau-terraswedstrijd 2020 bestaat traditiegetrouw uit twee rondes. Allereerst krijgen volgers/lezers/fans/bourgondiërs/terrassenkenners/wijnfans/bierfanaten de kans om in de week van 8 juni hun favoriete terras, van Nederlands Limburg, aan te melden voor de wedstrijd.

Als alle stemmen zijn geteld, volgt in de week van 15 juni de bekendmaking van de top-5 meest gekozen adressen. Deze vijf horecazaken krijgen gedurende die week de kans om zichzelf de presenteren via de onlinekanalen van Chapeau. Middels een poll kan het publiek vervolgens opnieuw stemmen op een van deze vijf locaties.

De winnaar van de Chapeau-terraswedstrijd wordt eind juni en beloond de nodige publiciteit via Chapeau, 1Limburg en L1. Daarnaast ontvangt de winnaar een plaquette voor aan de muur.

Juryprijs

In aanvulling op de publieksprijs reikt Chapeau dit jaar twee juryprijzen uit: voor Belgisch Limburg én voor Nederlands Limburg. Daarbij wordt in aanvulling op de gekende beoordelingscriteria zoals prijs-kwaliteit verhouding, service, gastvrijheid, sfeer en locatie, ook gelet op de manier waarop de maatregelen van het RIVM – en de Belgische tegenhanger daarvan – worden nageleefd en toegepast op een zo gastvrij mogelijke manier. Ook het publiek wordt gevraagd dit in het achterhoofd te houden als zij hun stem uitbrengen.

Chapeau terraswedstrijd

2020 markeert de 8e editie van de Chapeau terraswedstrijd. In de loop der jaren hebben reeds de nodige horecazaken in Belgisch- en Nederlands Limburg een prijs in ontvangst mogen nemen. Elk jaar opnieuw wordt een onderscheid gemaakt tussen een publieksprijs en de juryprijs.

Stemmen kan vanaf 8 juni via www.chapeaumagazine.com. Surf naar deze site voor verdere informatie in de komende periode.

hide auteur

Auteur: Demy Janssen

Levensgenieter met een vlotte pen

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu