Home > Culinair > Het Limburgs smaakpakket van Wijndomein St. Martinus

Het Limburgs smaakpakket van Wijndomein St. Martinus

In het zuidelijkste puntje van Limburg, tussen de uitlopers van de Ardennen en de Eiffel, liggen de wijngaarden van St. Martinus. Een familiebedrijf onder leiding van oenoloog Stan Beurskens die samen met zijn team bijzondere wijnen produceert die nationaal en zelfs internationaal de aandacht trekken: de wijnen van Wijndomein St. Martinus hebben internationaal al de nodige prijzen in de wacht mogen slepen. Stan Beurskens streeft ernaar een van de meest ecologische wijnboeren van Europa te worden. Hij maakt zo weinig mogelijk gebruik van pesticiden en werkt met speciaal gekweekte nieuwe veredelde druivenrassen die resistent zijn tegen het wisselende Limburgse klimaat. Bij Wijndomein St. Martinus in Vijlen kunnen wijnkenners en wijnliefhebbers zich tijdens proeverijen en rondleidingen onderdompelen in wijn!

 

Chapeau Club Member

Benieuwd naar de unieke smaken van Wijndomein St. Martinus? Word lid voor 7 december 2020 en krijg een Limburgs smaakpakket van Wijndomein St. Martinus, met drie huiswijnen, streekproducten en een tegoed voor een rondleiding bij Wijndomein St. Martinus in Vijlen cadeau!

*De welkomstactie in samenwerking met Wijndomein St. Martinus t.w.v. € 100 kan besteld worden tot 7 december 2020 en zolang de voorraad strekt. Abonnementen op Chapeau Magazine worden na afloop automatisch verlengd, indien een verlenging niet gewenst is dan dient dit ten minste 12 weken voor afloop van het abonnement aangegeven te worden.

Rott 21A, Vijlen (NL) – wijngaardmartinus.nl

show auteur

Auteur: Demy Janssen

Levensgenieter met een vlotte pen

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu