Home > Culinair > Het Limburgs Culinair Gala, mis het niet!

Het Limburgs Culinair Gala, mis het niet!

Nog maar eventjes en dan mogen we weer. Maandag 10 oktober vindt in MECC Maastricht de vierde editie van het Limburgs Culinair Gala plaats. Koop een kaartje, haal je feestoutfit uit de kast en maak je klaar voor een avond vol culinair genot!

Over het Limburgs Culinair Gala

Het Limburgs Culinair Gala werd in 2019 in het leven geroepen om jong Limburgs horecatalent in het zonnetje te zetten. Met het evenement wilde de organisatie ook laten zien dat gastronomie jongeren volop carrièrekansen biedt. Vanuit deze filosofie is een avondvullend programma gecreëerd waarin er volop genoten kan worden van mooie smaken en sfeer.

In de keuken

Na Château St. Gerlach in Houthem (2019) en De Oranjerie in Roermond (2020) vindt het Limburgs Culinair Gala dit jaar voor de tweede keer plaats in het MECC in Maastricht. Hier vier Limburgse chefs acte de présence geven. Je proeft er gerechten uit de keukens van Hans van Wolde/Brut172 (**), Robin van de Bunt/De Leuf (*), Robert Levels/Château Neercanne en Guido Braeken/Julemont (**).

Tickets voor de avond zijn te koop via bbbmaastricht.nl/limburgs-culinair-gala/

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu