Home > Culinair > Het Gerecht klaar voor nieuw succesvol jaar

Het Gerecht klaar voor nieuw succesvol jaar

De champagnekurken hebben geknald, de nieuwjaarswensen zijn uitgewisseld en veel recepties zijn al achter de rug. Voor de meeste mensen komt na de gezellige drukte van de feestdagen het normale leven weer op gang. Ook bij Het Gerecht, het Roermondse restaurant dat al vanaf de eerste dag na de opening in maart 2019 op heel veel belangstelling heeft mogen rekenen, maken ze zich op voor een nieuw, succesvol jaar.

Om meteen maar goed te beginnen bieden de beide eigenaren, gastvrouw Ellis Huijnen en chef-kok Cederik Pieters, hun gasten gedurende de maanden januari en februari bij een drie-, vier-, of vijfgangenmenu hun speciale, sprankelende huisaperitief gratis aan. Een elegante cocktail met bubbels, die zeer geschikt is om het jaar goed in te luiden. Cederik zal de gasten van Het Gerecht verwennen met zijn Franse keuken, waarbij tevens invloeden van over de hele wereld met elkaar verweven zijn.

Restaurant Het Gerecht is gevestigd in een historisch pand uit het jaar 1880, aan de rand van het centrum van de stad. De naam verwijst naar het voormalige gerechtsgebouw net om de hoek. Het Gerecht is klein en intiem en heeft een open keuken, waar de enthousiaste Cederik Pieters alles in het werk stelt om zijn gasten te verwennen met verrassende gerechten. Ellis Huijnen is een gastvrouw en wijnliefhebber pur sang. Ze adviseert met liefde de perfecte wijn bij de gerechten die haar partner en compagnon bereidt.

Reserveren kan via www.bijhetgerecht of telefonisch via 0475 315 389

 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu