Home > Culinair > Herberg Sint Brigida

Herberg Sint Brigida

Herberg Sint Brigida ligt waar het heuvelland op zijn glooiendst is en de grenzen nabij zijn. Combineer uw wandeling of fietstocht door omgeving met een heerlijke Euregionale eetervaring. Proef de seizoenen en de streek op uw bord. In het wildseizoen bijvoorbeeld hazenrugfilet, mooi bereid op de Green Egg en verder fazant, patrijs, hert en wilde eend. Het hoogtepunt van de zomer ervaart u in heerlijke vruchtendesserts. En alle seizoenen komen terug in de steeds wisselende Salade Brigida, met ook diverse vissoorten.

Voel u thuis in de huiskamer van Brigitte en Frans van Wissen. Want zo ervaren de vele vaste gasten het! Frans en Brigitte hebben gewerkt in de top van de Limburgse horeca. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit kozen ze in hun eigen zaak voor kleinschaligheid en eenvoud. Maar ook voor topgastronomie en eerlijk-hartelijke gastvrijheid. Herken gerechten in hun authenticiteit.

Herberg Sint Brigida
Dorpstraat 36
NL 6255 AN Noorbeek

Telefoon: +31 (0) 43 457 13 47

www.herbergsintbrigida.nl
Info@herbergsintbrigida.nl

Keuken open vr-di vanaf 12.00, apr t/m okt: do-di vanaf 12.00

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.