Home > Culinair > Herberg De Geulhemermolen

Herberg De Geulhemermolen

Temidden van vochtige graslanden, de meanderende Geul en vogelrijke hellingbossen ligt de eeuwenoude Geulhemermolen, tegenwoordig een herberg. Een plek met een rijke, tastbare historie, een pleisterplaats voor wandelaars en fietsers die op doortocht zijn, maar ook een plek waarvoor men graag een omweg maakt. De Geulhemermolen is een herberg zoals een herberg ooit bedoeld was. Een eenvoudige gelegenheid waar u kunt eten, drinken en tevens overnachten, om de volgende dag weer verder te trekken.

Die herbergformule is hier ‘geteleporteerd’ naar de 21ste eeuw. U kunt er genieten van een hapje en een drankje in de gezellige brasserie, het bruine café of op het zonnige terras. Blijf logeren in een van de authentieke of gemoderniseerde herbergkamers en maak er een meerdaags verblijf van. Dan kunt u volop genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft.

De Geulhemermolen
Geulhemmerweg 49 // 6325 PJ Berg en Terblijt
043 604 04 49 // info@geulhemermolen.nl
www.geulhemermolen.nl

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.