Home > Culinair > Heerdeberg: finalist publieksprijs ‘Terras van het jaar 2023’

Heerdeberg: finalist publieksprijs ‘Terras van het jaar 2023’

Er is sinds 29 maart massaal gestemd op de favoriete terrasjes in Limburg. De top vijf hiervan, strijdt in de week van 11 april om de publieksprijs ‘Terras van het jaar 2023’. Om je te helpen bij het maken van je keuze stellen we de vijf finalisten aan je voor!

De wandeling naar Landgoed Heerdeberg is al een beleving op zich. Op de route kom je verschillende bosrandtuinen tegen. Je ziet meerdere groenten, kruiden en fruitsoorten en komt, zeker weten, de Bonte Bentheimer varkens tegen. Het team bij Landgoed Heerdeberg is boer, slager en kok ineen. Op dit terras zie je precies hoe het restaurant te werk gaat. Bij Heerdeberg in Cadier en Keer zit je in de natuur, op het landgoed van het restaurant. De gerechten worden bereid met ingrediënten van eigen bodem. In de buitenkeuken wordt de zomer rond, buiten gekookt met verse producten. Zo zien gasten waar het eten vandaan komt, hoe het bereid wordt en hoe het uiteindelijk op hun bord terecht komt. Het team haalt in de zomer alles uit het buitenleven.
Aan variatie is bij het restaurant daarom geen gebrek: er is iedere week een nieuwe menukaart. “We zijn echt afhankelijk van wat we hebben en daar passen we dan ook steeds onze menukaart op aan”, vertelt Sanne Reinders, eigenaar van Heerdeberg. Het is belangrijk voor het restaurant dat er goed wordt omgegaan met plant en dier en daar zorgen ze dan ook voor. Daarnaast vindt Reinders rust op een terras heel belangrijk. “We zorgen ervoor dat mensen niet te dicht op elkaar zitten. Dat ze genoeg ruimte hebben om te genieten van de natuur om zich heen.”

Pater Kustersweg 20, Cadier en Keer (NL) – heerdeberg.nl

De tweede stemronde is gesloten, de winnaar van de publieksprijs Terras van het Jaar 2023 wordt in de week van 17 april bekend gemaakt.

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.