Home > Culinair > Harry’s

Harry’s

Twee weken geleden is tijdens het culinair gala op Château St. Gerlach de eerste editie van de vernieuwde Chapeau-restaurantgids gepresenteerd. Vanaf deze week lichten wij elke vrijdag één zaak uit de restaurantgids uit. Deze week Harry’s in Maastricht.

Harry’s is dé plek om de week goed te beginnen met een All-Day Sunday Brunch. Dit is het concept waar de internationale Brasserie in Maastricht en omstreken om bekendstaat. Behalve voor een zondag zorgeloos tafelen, ben je bij Harry’s ook aan het juiste adres voor een uitgebreide lunch of diner. Daarnaast ben je welkom voor ‘gewoon’ een gezellige borrel of een lekker glas wijn. Wijn hebben ze bij Harry’s trouwens in overvloed: de uitgebreide en toegankelijke wijnkaart van de brasserie staat vol met topwijnen voor schappelijke prijzen.

De grote open keuken van Harry’s brengt een gezellige sfeer in de informele en comfortabele setting van de brasserie. In deze open keuken wordt louter gewerkt met ingrediënten van regionale boerderijen en leveranciers. Op de menukaart staan tijdloze brasseriegerechten, waaronder steak tartare, côte de boeuf en fruits de mer. De gerechten op de kaart van Harry’s zijn verdeeld in verschillende prijscategorieën: je vindt er voor ieder wat wils. Gelegen in een monumentaal pand aan de Wycker Brugstraat in Maastricht, krijg je vanuit het reilen en zeilen van dit bruisende stadsdeel in voldoende mate mee.

Wycker Brugstraat 2
Maastricht
+31 (0) 43 328 1366
www.harrysmaastricht.com

______________________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.