Home > Culinair > Hans van Wolde lanceert boek over Brut en nieuwe generatie

Hans van Wolde lanceert boek over Brut en nieuwe generatie

Dit voorjaar presenteert de bekende sterrenchef Hans van Wolde een nieuw boek genaamd Brut, dat ben je zelf. In dat boek neemt Van Wolde je met reële, oprechte verhalen en sprekende foto’s mee naar het Zuid-Limburgs Mergelland en zijn restaurant Brut172. Dit boek geeft een inkijk in het leven in een sterrenzaak, best zwaar maar o, zo leuk is.

De rode draad door zijn nieuwe boek en Brut172, is de nieuwe generatie vakmensen. ,,Deze generatie staat voor kwaliteit en genieten. Een generatie om te bewonderen en te vertrouwen’’ aldus Van Wolde. ,,Ik heb dit boek gemaakt als geschenk voor hen. Als handvat voor het ‘nieuwe werken’.’’

Ook ruim aan bod komt alles dat Brut zo bijzonder maakt: leveranciers, ingrediënten, personen, verhalen, toekomstplannen en receptuur. De uitgave is een co-productie van Brut172 en Chapeau Magazine met teksten van Demy Janssen en foto’s van Guy Houben.

Brut, dat ben je zelf is vanaf 7 april te bestellen via brutdatbenjezelf.nl en komt op 1 mei uit. Vanaf mei is het boek verkrijgbaar via brutdatbenjezelf.nl, Brut172 en de Nederlandse boekhandels.

Pre-order Brut, dat ben je zelf  tot 29 april 2022 16.00 via brutdatbenjezelf.nl en maak kans op een lunch voor twee personen bij Brut172!

hide auteur

Auteur: Demy Janssen

Levensgenieter met een vlotte pen

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu