Home > Culinair > Grensoverschrijdend netwerkdiner op Château St. Gerlach

Grensoverschrijdend netwerkdiner op Château St. Gerlach

Maandagavond vond op Château St. Gerlach in Valkenburg een speciale editie plaats van de Chapeau Connect dinners.

Deze avond stond namelijk in het teken van grensoverschrijdend ondernemen. Aanwezig was een twintigtal relaties uit de Chapeau Community, die reeds aan de andere kant van de grens ondernemen of voornemens zijn om dat te gaan doen.
Door het uitwisselen van ideeën en kennis, wordt in zijn algemeenheid veel grensoverschrijdende ervaring opgedaan en dat was ook tijdens deze speciale avond het geval.

De Voka – Kamer van Koophandel Belgisch Limburg – waarmee Chapeau sinds begin dit jaar nauw samenwerkt, was eveneens aanwezig. Directeuren Kris Claes en Dominic Schouterden lichtten de mogelijkheden toe van hun diensten op Belgisch grondgebied. Deze worden voor Nederlandse ondernemers toegankelijk door het aangaan van een lidmaatschap bij de Voka.

Daarnaast was er aandacht voor het jaartrendboek Prestige, dat ook de ambitie heeft om een grensoverschrijdende uitgave te worden. Ook daarvoor is een samenwerking met Chapeau aangegaan.

Culinair ontbrak het de aanwezigen uiteraard ook aan niets, met een heerlijk menu bereid door de beide chefs van Château St. Gerlach, Otto Nijenhuis en Guido LeBron de Vexela.

Zo werd het een aangename en constructieve avond.

Beeld: Chef Video

_________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.