Home > Culinair > Grandioos Euregionaal maakt verwachting waar

Grandioos Euregionaal maakt verwachting waar

Auteur: Armand Vliegen

In Hostellerie La Butte aux Bois in Lanaken vond gisteravond een bijeenkomst plaats waar ruim honderd Limburgers (overwegend ondernemers) van beide kanten van de grens aanwezig waren. De avond, getiteld Grandioos Euregionaal, was een vervolg op een soortgelijke meeting op Château Neercanne onder het motto Alles moet bevochten worden.

Ronald Goedmakers van Vebego hield een inspirerend betoog, onder andere over grenzeloos ondernemen en een panel met daarin onder anderen Erwin Janssen van Dolmans Landscaping en Karin van der Ven van de Jules Group,  beantwoordde grondig de stellingen die Dominiek Claes (Het Belang va Limburg) ter discussie stelde.

Eric Martens van Flexpoint België werd de gelukkige bezitter van het geveilde schilderij.

De organisatie was in handen van de grensoverschrijdende ondernemersgroep Euregio in Kwadraat. De opzet van de avond – een bruisende bijeenkomst vol inspiratie en grenzeloze ondernemersverhalen – werd ruimschoots waargemaakt. Er werd nog lang en uitgebreid over de grenzen heen genetwerkt.

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu