Home > Culinair > Goei Goesting

Goei Goesting

Dat de Goei Goesting niet weg te denken is uit de Hasseltse horeca bleek eind 2016 wel. Nadat het restaurant eerder dat jaar zijn deuren sloot en heropende met een nieuw concept, bleven Hasselaren naar de Goei Goesting vragen. Het is ook daarom dat de Goei Goesting niet veel later heropende. Het concept van de Goei Goesting bleef onveranderlijk: een Frans-Belgische keuken met de inmiddels befaamde kleine degustatiegerechtjes. Allemaal in combinatie met een goed glas wijn. Het interieur daarentegen, is anders dan we gewend waren van de Goei Goesting. Klassieke kleuren hebben plek gemaakt voor een hip en trendy design, want daar was het na vijftien jaar wel tijd voor.  

De menukaart van de Goei Goesting wordt vier keer per jaar, aan de hand van de seizoenen, aangepast. Klassiekers als zeetong, ossenhaas, kreeft en steak tartaar hebben steevast een plek op de menukaart van de Goei Goesting. De Goei Goesting is zeven dagen per week geopend en serveert behalve lunch en diner ook ontbijt. 

Zuivelmarkt 18
Hasselt, België
+32 (0) 11 32 52 85
www.degoeigoesting.be

Ook in 2020 zal er een restaurantgids verschijnen! Ben je geïnteresseerd? Mail dan naar: sales@chapeau-magazine.com

____________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.