Home > Culinair > Gijs Hendrikx uitgeroepen tot Hotello of the Year 2021

Gijs Hendrikx uitgeroepen tot Hotello of the Year 2021

De Venlose horecaondernemer Gijs Hendrikx is vandaag uitgeroepen tot Hotello of the Year 2021. Deze onderscheiding werd hem toegekend tijdens een van de livestreams in het kader van de horecabeurs Horecava in Amsterdam. De jonge ondernemer was ‘zeer vereerd’ en wist van blijdschap even niet waar hij het zoeken moest toen hij hoorde dat de keuze van de jury op hem gevallen was, zei hij bij de uitreiking. Het allerliefst, zo gaf hij te kennen, was hij op tafel gesprongen, om zijn blijdschap te vieren. ,,Dat kan nu nog even niet, maar tijdens het HotelloTOP Year Event op 7 juli gaan we er zeker nog een keer op proosten!”

De 34-jarige Hendrikx staat in de hotelbranche te boek als een inspirator en iemand die er ook in moeilijke tijden niet voor terugdeinst om vol vertrouwen door te gaan met ondernemen. In 2016, op 30-jarige leeftijd, nam hij het initiatief voor het succesvolle Theaterhotel op de Markt in Venlo. Hij wilde daarmee inspringen op de toenemende behoefte van zowel zakelijke gasten als toeristen om op een toplocatie in het centrum van Venlo te kunnen overnachten.

De komst van het hotel, dat in 2017 de deuren opende, paste in de ogen van de jonge ondernemer heel goed bij de vernieuwingen en ontwikkelingen die de binnenstad van Venlo afgelopen tijd heeft doorgemaakt.

De Hotello of the Year 2021 is tevens eigenaar van Mr. Jigs aan de Keulsepoort in Venlo, een 34 kamers omvattend hotel dat zichzelf in de markt zet als een mix tussen ‘no bullshit’ en ‘unexpected luxury’. Bij alles in het hotel dat  in augustus 2020 openging, is goed nagedacht over wat de gast nu echt wil.

Bekijk hier het interview dat Xavier Cortenraedt met hem had in zomer 2020, voor Inspirerend Limburg.

(Foto bij artikel genomen voor Covid-19)

Om deze video te kunnen bekijken moet je de statistics, marketing cookies accepteren.

show auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu