Home > Culinair > Finalist publieksprijs ‘Terras van het Jaar 2020’: Kasteel Limbricht

Finalist publieksprijs ‘Terras van het Jaar 2020’: Kasteel Limbricht

Weloverwogen je keuze voor de pubieksprijs ‘Terras van het Jaar 2020’ maken? De vijf finalisten stellen zich deze week aan je voor!

Kasteel Limbricht, Limbricht

Sfeervol genieten op een unieke locatie met een rijke historie, dat is Kasteel Limbricht. Of je nu plaatsneemt op een van de vlonders aan het water – met uitzicht op de eeuwenoude hoofdburcht – of op een van de vele andere unieke terras-plekjes die het landgoed herbergt, omringt door natuur en eeuwenoude gebouwen ben je verzekerd van een prachtig uitzicht.

Landgoed Kasteel Limbricht werkt samen met lokale leveranciers voor ambachtelijke en eerlijke producten. Deze, en ingrediënten uit eigen tuin, komen terug in de gerechten op onze menukaart; zelfgebakken Limburgse vlaai, frisse salades, mooie borrelplanken en dagverse gerechten voor lunch en diner.

Op het landgoed van Kasteel Limbricht worden continu nieuwe initiatieven georganiseerd. Denk daarbij aan de buiten-bioscoop en de ‘met de pratsj rond konzerten’. ,,En tijdens de coronasluiting hebben we hard gewerkt aan de realisatie van ‘Stadspark Kasteel Limbricht’. Hier komen historie en innovatie samen rondom dé eeuwenoude boom. De boom die al meerdere oorlogen heeft overwonnen en nu ook sterker uit de coronacrisis komt.’’ Hier haal je vanaf heden je lunch, borrel of ijsje af.

Regent het? Ook in het Proeflokaal, de tuinkas of één van de vele andere ruimtes op het landgoed is het goed vertoeven.

,,We kijken uit naar jullie komst!’’

Allee 1, Limbricht (NL) – kasteel-limbricht.nl

De tweede, en tevens laatste, stemronde is gesloten. De winnaar van publieksprijs ‘Terras van het Jaar 2020’ wordt na 26 juni bekend gemaakt.

hide auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu