Home > Culinair > Feestvreugde bij zilveren Tout à Fait

Feestvreugde bij zilveren Tout à Fait

De viering van 25 jaar restaurant Tout à Fait in Maastricht werd een uitbundig feest. Niet alle gasten pasten in het restaurant zelf, dus een deel zocht vermaak op straat. Bart en Sandra Ausems waren blij verrast met zo’n hoge opkomst. Veel vaste gasten, uiteraard ook leveranciers en tevens een aantal collega’s onder wie Robin van de Bunt van De Leuf en Nico Boreas van het gelijknamige restaurant.

De chef die al 23 jaar een Michelinster draagt, toonde een grote dankbaarheid naar iedereen, en kreeg lof toegezwaaid van Bob Bron in zijn hoedanigheid als voorzitter van de Alliance Gastronomique. „Bart heeft altijd veel betekend voor culinair Nederland en zich erg ingezet om jonge talenten op te leiden. Er zijn er niet veel die het zo lang volhouden op het hoogste niveau.”

Tijdens het feest werd het eerste exemplaar van een speciale krant over 25 jaar Tout à Fait gepresenteerd aan burgemeester Wim Hillenaar die tot zijn spijt moest erkennen dat hij er nog niet had gegeten. „Maar dat ga ik spoedig goed maken.” Bart Ausems dankte het Chapeau-team voor de kwaliteit van de jubileumkrant.

hide auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.