Home > Culinair > Feest op compleet vernieuwde Gerardushoeve

Feest op compleet vernieuwde Gerardushoeve

Auteur: Maarten van Laarhoven

De Gerardushoeve in Epen, een van de gastronomische pareltjes van het Limburgse Heuvelland en mede bekend vanwege haar spectaculaire uitzicht, is gisteren na een ingrijpende verbouwing officieel heropend. Om dat te vieren werd ten overstaan van tientallen gasten en in het bijzijn van directeur Jan-Paul Rutten van de Gulpener Bierbrouwerij een vat Gerardusbier aangeslagen.

Het nieuwe interieur van De Gerardushoeve, vorig jaar overigens onderscheiden met de Chapeau-publieksprijs voor ‘Het beste terras van Limburg’, is ontworpen door binnenhuisarchitect Hans Kuijten. Volgens eigenaar Eugène Vaessen kan zijn bedrijf er na de grootscheepse renovatie weer tientallen jaren tegenaan. ,,De zaak is helemaal aangepast aan de eisen van 2018. Van het oorspronkelijke interieur is niets meer over. Alleen de buitenmuren zijn blijven staan. Aan de binnenkant is alles gestript en vernieuwd. De vloeren, de open haard, het leidingwerk het meubilair… alles, alles, alles is nieuw.”

Foto’s: Frits Widdershoven

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.