Home > Culinair > Erik Stevens Catering wordt ES&C, culinaire aanpakkers

Erik Stevens Catering wordt ES&C, culinaire aanpakkers

Het bekende Erik Stevens Catering gaat vanaf de zomer van 2024 door onder een nieuwe naam, en vanaf volgend jaar op een nieuwe locatie. Strategische stappen die de groei van het bedrijf in de toekomst moeten bevorderen.

Wat in 2007 in de garage van zijn vader klein begon, is anno 2024 uitgegroeid tot een van de bekendste cateringbedrijven van Zuid-Limburg. Met zes vaste medewerkers en zo’n dertig ambulante collega’s bedient Erik Stevens Catering zakelijke en particuliere opdrachtgevers door heel Limburg. Dat dat vanaf nu onder een nieuwe naam gebeurt, heeft alles te maken met de aanhoudende groei van het bedrijf.

ES&C

„Ik heb jarenlang alleen aan het roer van Erik Stevens Catering gestaan”, zegt Erik Stevens. „Zes jaar geleden kwam Sjors Bonnemayer ons team versterken. Het werd steeds drukker, Sjors voelde dat perfect aan en droeg steeds meer verantwoordelijkheden binnen het bedrijf. Per januari 2023 is Sjors dan ook mede-eigenaar van Erik Stevens Catering. De naamsverandering van ons bedrijf blijft dicht bij de originele naam – intern gebruikten wij ESC al als afkorting – maar laat wel zien dat je niet meer alleen bij mij hoeft te zijn. ES&C is een verwijzing naar Erik, Sjors & Collega’s.”

Culinaire aanpakkers

De tag ‘culinaire aanpakkers’ geeft meer duiding over hoé Erik, Sjors en collega’s werken en daarmee ook hoe het bedrijf heeft kunnen groeien tot wat het nu is. „Bij ons is elke partij maatwerk, op basis van wat past bij een partij, en bij het moment”, vertelt Sjors. „We bieden daarbij mogelijkheden aan binnen een heel breed scala, maar wel op een manier die past bij ons, onze visie en onze culinaire ambities. We streven naar het hoogst haalbare op gebied van smaak en beleving.”

Verhuizing

Behalve een nieuwe naam krijgt ES&C begin 2025 ook een nieuwe thuisbasis. Het pand aan de Wilhelminastraat wordt ingewisseld voor een nieuw, ruimer pand aan de rand van Eijsden „We gaan voor meer ruimte en daarmee meer efficiëntie. Met 600 m2 bijna drie keer zo groot als ons huidige pand; dat biedt plek voor een fijnere werkomgeving en om alle bedrijfsprocessen nog eens goed onder de loep te nemen. Daarmee maken we ons klaar voor de toekomst.”

Wilhelminastraat 37, Eijsden (NL) – esenc.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.