Home > Culinair > EMG en Quadakkers catering slaan handen ineen

EMG en Quadakkers catering slaan handen ineen

Twee gevestigde namen in Limburg, namelijk de Event Management Group (EMG) en Quadakkers catering (QUA), hebben elkaar gevonden en de handen in een geslagen. De expertises van beiden bedrijven vullen elkaar perfect aan, en zullen tot uiting worden gebracht in een nieuwe bedrijf: ‘The Event Architect.’

‘Beide bedrijven hebben jarenlang ervaring in het organiseren van een evenement, maar beiden in een andere tak van sport. De samenvoeging tot 1 geheel zorgt ervoor dat wij alles van a tot z kunnen vormen en ontzorgen. We spelen hiermee in op de actuele vraag vanuit de markt.’ aldus Danny Keppels (EMG).

Visualize, Draw, Create, The Event Architect.

’Michelle Vrancken (EMG),: Wat The Event Architect nu concreet inhoudt? Wij zijn de architect van het event. Samen met de opdrachtgever visualiseren, tekenen en creëren wij het gehele event. Precies naar de specifieke wensen aangevuld met onze gezamenlijke expertise uit eigen keuken. Wat wilt een opdrachtgever uitstralen met het event? Wat zijn de wensen? Wat wilt de opdrachtgever bereiken met het event? Wij maken graag een selectie en presenteren de diverse bouwtekeningen en tijdlijnen van begin tot eind.’

‘Zelfs in tijden als deze is stilzitten voor beide bedrijven geen optie. Bezig blijven en nieuwe ontwikkelingen en concepten creëren is precies waar wij voor staan,’ aldus Bas Akkermans (QUA). Maurice Quadakkers (QUA) vult aan: ‘nieuwe tijden creëren nieuwe kansen. Een goed moment om samen die knoop door te hakken en er 100% voor te gaan!

De bedrijven EMG, die diverse evenementenlocaties in Nederlands en Belgisch Limburg uitbaat, en Quadakkers catering blijven beiden ook onafhankelijk bestaan.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.