Home > Culinair > Elfde editie Lekker Venlo uitgesteld tot 2021 

Elfde editie Lekker Venlo uitgesteld tot 2021 

Stichting Lekker Venlo heeft besloten om dit jaar geen Lekker Venlo te organiseren, maar volgend jaar weer terug te komen met een vernieuwd concept. Het bestuur en de vrijwilligers kiezen ervoor om de eventuele impact van de uitbraak van het coronavirus op het evenement niet af te wachten. De veiligheid en de gezondheid van de bezoekers, partners, sponsoren en medewerkers staan voorop voor Lekker Venlo.

Lekker Venlo heeft het nieuws rondom het coronavirus op de voet gevolgd de afgelopen weken.De meest recente ontwikkelingen zorgen voor extra onzekerheid bij partners en leveranciers wat de organisatie van het evenement onmogelijk maakt. Het bestuur van Lekker Venlo heeft derhalve besloten om de elfde editie uit te stellen naar 2021.

In 2021 komt Lekker Venlo terug op de vertrouwde plek in het Julianapark. Het bestuur en de vrijwilligers van Lekker Venlo zullen zich nu volledig gaan richten op het organiseren van het evenement in 2021. De groei van 1.500 naar ruim 12.000 bezoekers per weekend en de stijgende vraag naar culinaire, hoogstaande gerechten in een sfeervolle omgeving vormen de aanleiding voor het ontwikkelen van een nieuw, verbeterd concept waarmee ze het evenement naar een volgend niveau zullen tillen.

Er worden reeds verkennende gesprekken met partners, restaurants en chefs gevoerd. Op die manier leggen ze een gezonde basis voor Lekker Venlo, nieuwe stijl. Over de nieuwe opzet zullen ze in de loop van 2020 meer communiceren.

De voorlopige datum voor Lekker Venlo 2021 is 18, 19 en 20 juni 2021.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu