Home > Culinair > Eigenaren Ogst in Hasselt beginnen delicatessenzaak met sterrenafhaalmenu’s

Eigenaren Ogst in Hasselt beginnen delicatessenzaak met sterrenafhaalmenu’s

De eigenaren van sterrenrestaurant Ogst in de binnenstad van Hasselt openen een winkel met kant-en-klare gerechten die minstens hetzelfde niveau hebben als de gerechten in het restaurant. Dat melden Belgische media. De nieuwe zaak komt naast de luxueuze eetgelegenheid in de Ridder Portmannstraat. 

Ogst Déli, zoals de beide eigenaren Sébastien Wygaerts en Diederik Herbots hun delicatessenzaak hebben gedoopt, biedt de komende maand nog uitsluitend eindejaarsmenu’s aan. Vanaf komend voorjaar kan het publiek er terecht voor gerechten die passen bij het seizoen, maar ook voor een keur aan wijnen en andere delicatessen. 

Chef-kok Sébastien Wygaerts en zijn compagnon Diederik Herbots (gastheer en sommelier) vestigden zich precies zeven jaar geleden in Hasselt. Uitgerekend op de dag dat Ogst zijn eerste lustrum vierde kreeg de zaak een Michelinster toegekend.   

De culinaire compagnons vertellen in Het Belang van Limburg dat ze al langer met het plan rondliepen om naast het restaurant en afhaalwinkel te beginnen. Na de feestdagen leggen ze zich toe op de verdere ontwikkeling van het nieuwe concept, met dagelijks verse gerechten op niveau. 

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu