Home > Culinair > Een smakelijke paasbrunch uit Limburg

Een smakelijke paasbrunch uit Limburg

Het is voorjaar en het zonnetje laat zich dan ook steeds vaker zien. De barbecue gaat weer aan en we kiezen voor typische lentegerechten als asperges, hamrolletjes en lamsvlees. We kunnen in deze periode niet uit eten, maar genieten van heerlijke gerechten, kunnen we nog steeds. Zo krijgen de komende paasdagen een extra feestelijk tintje met de rijkelijk gevulde buffetten van slagerij Kusters. De slagerij heeft speciaal voor Pasen buffetten samengesteld met verse streekgerechten, van huisgemaakte salades en koude schotels tot Heuvellandham met meloen en gevulde eieren. Bij Slagerij Kusters proef je dan ook de lente op je bord. Alle gerechten zijn homemade en bereid met verse ingrediënten en producten uit de eigen streek.

Ook al vier je Pasen in deze periode op een andere manier, de kwaliteit van de gerechten blijft bij Slagerij Kusters hetzelfde. En dankzij de tijdelijke thuisbezorgservice hoef je niet de deur uit om te genieten van een smakelijke paasbrunch met het hele gezin.

Wil je meer weten over de uitgebreide paasbuffetten van Slagerij Kusters? Neem dan een kijkje op hun website.

Rijksweg 73, Margraten (NL) – slagerijkusters.nl

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu