Home > Culinair > Drie vrouwelijke finalisten Jonge Limburgse Horeca-ondernemer 2023

Drie vrouwelijke finalisten Jonge Limburgse Horeca-ondernemer 2023

Op maandag 9 oktober 2023 zetten Chapeau, BBB en Vermaat opnieuw het Jong Limburgs horecatalent in het zonnetje. In aanvulling op het jonge talent in de keuken en in de bediening (wie de finalisten dit jaar zijn lees je hier), is er ook aandacht voor jonge Limburgse horecaondernemers. Of onderneemsters in dit geval…

Waar de jonge talenten in de eerste twee categorieën zichzelf moeten opgeven voor de Jong Limburgs horecatalent wedstrijd, is het in de ondernemers-categorie ook mogelijk iemand anders aan te dragen. Dat werd dit jaar veelvuldig gedaan. Drie Limburgse ondernemers sprongen eruit, namelijk: Nadine Vinken (25) van Hoeve de Eik in Epen, Vera Notermans (21) van Op de Hej in Sint Geertruid en Joske van Veggel (25) van Restobar JOS in Maastricht.

Alle drie de onderneemsters krijgen voorafgaand aan het Limburgs Culinair Gala – waar de winnaar bekend wordt gemaakt – de kans om meer over zichzelf, hun onderneming én hun ondernemerschap te vertellen aan de jury. Die zal op basis van deze input een winnaar kiezen.

hide auteur

Auteur: Demy Janssen

Creatieveling en levensgenieter

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.