Home > Culinair > Dock 5: finalist publieksprijs ‘Terras van het Jaar 2021’

Dock 5: finalist publieksprijs ‘Terras van het Jaar 2021’

In de week van 14 mei stemde Limburg massaal op zijn favoriete terrasjes in de provincie. De vijf terrassen met de meeste stemmen dingen in de week van 21 mei om de publieksprijs ‘Terras van het Jaar 2021’. Om er zeker van te zijn dat jij je keuze weloverwogen kunt maken, stellen we de vijf finalisten deze week aan je voor!

 

Midden in het Sphinxkwartier vind je een prachtig stukje Maastricht: de historische binnenhaven ‘t Bassin. Wie lekker wil toeven op het terras aan het water en tegelijkertijd wil genieten van heerlijke culinaire gerechten zit bij Gastrobar Dock 5 op de juiste plek.

 

Bij Gastrobar Dock 5 kun je met je hele gezelschap genieten van een shared dining concept. Je kiest diverse gerechten uit de wereldkeukens en deelt het vervolgens met je gezelschap. Bij Dock 5 worden alleen pure producten gebruikt en met lokale leveranciers gewerkt. Niet alleen wordt veel aandacht besteed aan de gerechten, ook de wijnkaart met daarop bijzondere wijnen  mag er zijn.

 

Zie jij je al zitten op het terras van Gastrobar Dock 5? Genietend aan het water in de historische binnenhaven, met een goed glas wijn in de hand en mooie gerechten op tafel?

 

Familie Kortenray en het team bestaande uit Pearl Sieben, Henri van Doornik, Klaas Sander en Sophie Waterman ontvangen je graag in ’t Bassin.

De laatste stemronde is gesloten. De winnaar van de publieksprijs ‘Terras van het Jaar 2021’ wordt in de week van 31 mei bekend gemaakt.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu