Home > Culinair > Dit zijn de Jong Limburgs horecatalent-finalisten 2022

Dit zijn de Jong Limburgs horecatalent-finalisten 2022

Tijdens de vierde editie van het Limburgs Culinair Gala, op maandagavond 10 oktober in MECC Maastricht, reikt Chapeau opnieuw prijzen uit aan veelbelovende jonge Limburgse horecatalenten. Zij worden tijdens de feestelijke bijeenkomst, waar een aanzienlijk deel van de Limburgse culinaire top zijn opwachting maakt, in het zonnetje gezet wegens hun bijzondere bijdrage aan de Limburgse gastronomie. De prijzen worden toegekend in samenwerking met vakbeurs BBB/Folie Culinaire en horecagroothandel Hanos.

 Aan het begin van de zomer werden jonge chefs, sommeliers, maîtres, patrons en andere aanstromende talenten werkzaam in het midden- en topsegment van de Limburgse gastronomie opgeroepen om zich in te schrijven voor Jong Limburgs horecatalent 2022. Op basis van c.v.’s en motivatiebrieven selecteerden de jury vijf jonge talenten in de categorie keuken en vijf in de categorie bediening, dit jaar zijn dat:

Bediening

Pession Zimberlin van Hunker
Dennis Vinck van Château Neercanne
Kelly Smits van Harry’s
David Manders van Damianz
Daphne Jurriens van Julemont

Keuken

Ilse Knop van de Beejekurf
Max Folkeringa van Brut172
George Eleftheroudis van Harry’s
Musab Bilgic van ONE
Marlon Selten van Ambrozijn

Tijdens de finale op maandag 10 oktober 2022 worden de jonge talenten beoordeeld worden behendigheid, kennis en ervaring. Diezelfde avond worden tijdens het Limburgs Culnair Gala de winnaars bekend gemaakt.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu