Home > Culinair > Disappearing Dining Club Mees is terug

Disappearing Dining Club Mees is terug

Alweer vier jaar geleden organiseerde Van Melick Catering de laatste editie van het culinaire extravaganza ‘Disappearing Dining Club Mees’, een mysterieuze avond vol eten, drinken en entertainment. Deze maand keert Club Mees DDC terug, tot groot genoegen van bezoekers van eerdere edities.

Club Mees is een concept dat Jorrit van Melick acht jaar geleden in het leven riep en vernoemde naar zijn dochter. Wat zij leuk vindt, vormt de leidraad voor deze bijzondere avond uit, waar bezoekers op voorhand niet van weten wat hun te wachten staat. Zo bevond Mees DDC zich onder meer al een keer ‘in het wild’ en ‘in wonderland’.

Voor de edities 2020 is het thema Mees in a Box. Wat bezoekers tijdens deze avond mogen verwachten, blijft eveneens een verrassing. Het enige dat zij weten is dat ze vijf uur lang, coronaproof, eten, drinken en écht socializen. Daarbij wordt de mobiele telefoon tijdelijk ingeleverd (veilig, achter slot en grendel), zodat het ook spannend blijft voor gasten die op een andere dag aanwezig zijn.

Mees in a Box wordt gedurende de maand juli elk weekend georganiseerd. Per avond is er plaats voor maximaal 32 gasten. Van de twaalf avonden zijn er tot nu toe dan ook al acht uitverkocht. Jorrit van Melick sluit niet uit dat er nog avonden worden toegevoegd. Kaarten kosten 135 euro per persoon.

hide auteur

Auteur: Demy Janssen

Creatieveling en levensgenieter

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.