Home > Culinair > Desserts op ’t Preuvenemint 2019

Desserts op ’t Preuvenemint 2019

Nog ruim anderhalve week en het is weer zover: het lange weekend waar de gemiddelde Maastrichtenaar het hele jaar naar uitkijkt: ’t Preuvenemint. Eén groot culinair festijn waar bezoekers de gelegenheid krijgen om de smaken van de regio te proeven. Voor de zoetekauwen onder ons hebben we goed nieuws: op de ‘zoet-afdeling’ is er op ’t Preuvenemint dit jaar genoeg lekkers voorzien.

DARQ meets Clichee
Nieuw op het Preuvenemint, een samenwerking tussen twee bevriende horeca-ondernemers. Waar Clichee zich meer toespitst op streetfood uit internationale keukens, ben je bij DARQ aan het juiste adres voor koffie en chocolade. En niet zo maar chocolade, nee: 100% fairtrade, vegan en overheerlijk. Deze chocolade staat dit jaar dan ook op het menu tijdens ‘t Preuvenemint.

DARQ
Maastrichter Smedenstraat 2
6211 GL Maastricht

Clichee
Koestraat 2-6
6211 HR Maastricht

  

Coffeelovers
Voor het twaalfde jaar op rij voorziet Coffeelovers bezoekers van het Preuvenemint met een oppeppend kopje koffie, al dan niet in combinatie met een lekkere zoetigheid. De kopjes koffie zijn verkrijgbaar in tal van soorten, sommige koud, sommige warm. De ene koffie mét, de andere zonder. Op de dessertkaart staan een drie-tal Coffeelovers-specialiteiten

Coffeelovers
Plein 1992 77
6221 JP Maastricht

Issalon Christy
Christy staat het hele jaar door – weer of geen weer – op het Vrijthof. Hier ben je dan aan het juiste adres voor ijs, wafels en andere zoetigheden. Speciaal voor ’t Preuvenemint wordt de kleine ijscowagen van Christy elk jaar uitgebreid met een apart compartiment. Hier staan churros, crêpes, ijs en froyo op het menu. 


______________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu