Home > Culinair > Deelnemer Lekker Venlo: La Piazza

Deelnemer Lekker Venlo: La Piazza

Auteur: Meyke Sarabèr/Foto Frits Widdershoven

In het weekend van 15 t/m 18 juni 2017 vindt alweer de achtste editie van Lekker Venlo plaats. Hét culinaire evenement van Noord-Limburg heeft inmiddels een vaste plek in de agenda van menig inwoner en ondernemer in de regio gekregen. Vandaag La Piazza, een bijzonder restaurant uit het Duitse Kevelaer.

Restaurant La Piazza is een echt familierestaurant. De familie Gashi weet met haar Italiaanse achtergrond de traditionele smaken in al haar gerechten te brengen. Bij La Piazza is alles huisgemaakt, zoals ze zelf zeggen.

Traditioneel is hét sleutelwoord in deze trattoria. De zaak ademt Bella Italia en dat wordt overal in doorgetrokken. Dat kan ook haast niet anders met een compleet Italiaans team. La mamma staat in de keuken waar pappa chef-pizzabakker is. Nog niet zo lang geleden sleepte hij de titel ‘beste pizzabakker van Duitsland’ in de wacht.

Een bord spaghetti met rode saus en gehaktballen wordt in dit restaurant niet gerekend tot de traditioneel Italiaanse keuken. Eigenaar Bendi staat samen met zijn broer in het voorste gedeelte van de zaak om de gasten optimaal te bedienen.

Iedereen is welkom bij La Piazza! Alle gerechten worden vers bereid. Dus houd hier wel rekening mee als je een hapje gaat eten. Beide gastheren hebben echter alle geduld van de wereld. Altijd staan ze paraat met de mooiste verhalen over Italië en het restaurant.

Deelname aan Lekker Venlo
Hoe de samenwerking tussen La Piazza en Lekker Venlo ontstaan is? ,,Onze gasten vertelden dat dit evenement echt voor La Piazza was”, zegt Bendi. ,,Onder inwoners van Venlo zijn we al vele jaren populair, wat onder meer komt doordat al onze gerechten huisgemaakt zijn, met liefde worden bereid en natuurlijk het echte traditionele Italië representeren.”

La Piazza neemt dit jaar voor tweede jaar op rij deel aan Lekker Venlo.

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu