Home > Culinair > Deelnemer Lekker Venlo: IJssalon Clevers

Deelnemer Lekker Venlo: IJssalon Clevers

Auteur: Janneke Grolleman

In het weekend van 15 t/m 18 juni 2017 vindt de achtste editie van Lekker Venlo plaats. Hét culinaire evenement dat inmiddels een vaste plek in de agenda heeft gekregen van menig inwoner en ondernemer in de regio. Chapeau presenteert de komende weken de deelnemers. Vandaag: IJssalon, pardon, ijsrestaurant Clevers.

IJssalon Clevers heeft vanaf 1996 maar liefst 18 awards, waaronder ijssalon van het jaar en de smaak van Nederland, in de wacht gesleept. Ook is eigenaar Theo Clevers in 2002 uitgeroepen tot SVH Meesterijsbereider, de hoogste graad van vakbekwaamheid op het gebied van ijs bereiden in Nederland. ,,We proberen constant nieuwe smaken en ideeën uit”, aldus Clevers. Hij noemt zijn zaak, met zeven vestigingen in Limburg, dan ook graag ‘ijsrestaurant’ in plaats van ‘ijssalon’. ,,We hebben een grote kaart en de mensen die ons bezoeken nemen zich graag de tijd om te genieten van een heerlijke coupe.”

Venlo als culinaire stad
Aan de stad Venlo wordt hard gewerkt, volgens meesterijsbereider Clevers. ,,Wij in het Noorden zijn echte Bourgondiërs, we genieten net zoals de mensen in het Zuiden. Alleen gaan wij voor de echte parels.”

Deelname aan Lekker Venlo
Vooral de businessavond is voor Clevers belangrijk. ,,Wij verzorgen op deze avond de gehele ijscatering. Ook breiden we tijdens de businessavond ons netwerk uit, omdat we constant op zoek zijn naar bedrijven die partijen en feesten organiseren, waarvoor wij de ijscatering kunnen verzorgen.”

,,Als je overtuigd bent van je eigen kwaliteit en recept, dan neem je deel aan Lekker Venlo. Je wilt je topproducten laten zien”, aldus Clevers. Wat IJsrestaurant Clevers dit jaar presenteert, wil Theo nog niet verklappen. ,,Ik kan alvast wel zeggen dat alles in het teken van gezond en vers staat”, licht hij desondanks een tipje van de sluier op. Iets wat helemaal bij het thema gaat passen.

Ijssalon Clevers: http://www.clevers.nl/

Meer info over Lekker Venlo vind je op https://www.lekkervenlo.nl/

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu