Home > Culinair > De Wycker Cabinet-ervaring thuis

De Wycker Cabinet-ervaring thuis

Het lijkt de normaalste zaak van de wereld: als wij niet naar de horeca kunnen, komt de horeca naar ons. Fijn voor de thuisblijvers én fijn voor de horeca. Het aanscherpen van de kabinetsmaatregelen eind maart en het vooruitzicht op een anderhalve-meter-cultuur, doen meer en meer bedrijven besluiten om te gaan thuisbezorgen. Maar hoe blijf je bijzonder in al dat afhaal- en thuisbezorggeweld? Bij ’t Wycker Cabinet doen ze er alles aan om je thuis een complete ervaring te bezorgen.

Cocktail in een zakje
,,Volgens mij zijn we de eerste en enige zaak in Maastricht die zijn cocktails zo bezorgt’’, vertelt Sander Verhoeven als hij een zakje met drie vacuüm delen laat zien; Gin onderin, gevolgd door de garnituur en een stampertje en rietje bovenin. Daarbij wordt een flesje tonic, een zakje ijs en – indien gewenst – een gin ’n tonic-glas (à twee euro vijftig) geleverd.

Voor de wijn geldt hetzelfde; de meest bestelde wijnen van de bistrot-bar in Wyck staan voor bedragen vanaf 16 euro per fles op de bestellijst. En het allerleukste? Ook deze komen – indien gewenst – met glas. En ja; hét bekende Wycker Cabinet glas.

Wycker Cabinet diner
Het is niet alleen maar drank die de bestellijst – die overigens in dezelfde stijl is opgemaakt als de normale menukaart –  van de afhaal- en bezorgservice van ’t Wycker Cabinet siert. In tegendeel: drankjes bestellen kan alleen in combinatie met eten. Op de dinerkaart staat een combinatie met Wycker Cabinet Classic en diner specials, die we normaal ‘op het krijtbord’ zouden terugvinden. De bestellijst is niet definitief en zal de komende weken aan de nodige updates onderworpen worden. Bovendien is het een try-out voor gerechten die we wellicht op de kaart van ’t Wycker Cabinet komen, op het moment dat de horeca straks weer open mag.

Wycker Cabinet thuis
Bij ‘t Wycker Cabinet kijken ze er naar uit om te gaan bezorgen, niet alleen om iets om handen te hebben met het hele team, maar ook om de gasten thuis het bekende Cabinet gevoel te laten beleven. Compleet met glaswerk en een Spotify playlist.

De Wycker Cabinet afhaal- en bezorgservice is geopend van vrijdag tot en met zondag.

Wycker Brugstraat 29b, Maastricht (NL) – wyckercabinet.nl

 

hide auteur

Auteur: Demy Janssen

Creatieveling en levensgenieter

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.