Home > Culinair > De Maastrichtsche

De Maastrichtsche

Of je nu golft of niet, bij de Maastrichtsche, op vijf minuten rijden van het centrum van Maastricht, is iedereen van harte welkom. Vanuit brasserie De Maastrichtsche en van af het terras heb je niet alleen een prachtig uitzicht over zowel ‘België’ als ‘Nederland’, ook de eerste hole van de 18-holes van International Golf Maastricht is goed zichtbaar. Zowel golfers als niet-golfers voelen zich thuis in de sfeervolle brasserie. Veel mensen komen er om lekker uit te rusten of te genieten van het weidse panorama, anderen kiezen de goed bereikbare locatie voor een zakenlunch of om bourgondisch te genieten, al dan niet in combinatie met een wandeling door de schitterende omgeving. Gasten die de knusse als stijlvolle eetgelegenheid hebben bezocht, zijn vrijwel zonder uitzondering enthousiast over het culinaire gehalte van de keuken van de brasserie, waar uitsluitend wordt gewerkt met verse en lokale producten.

De Maastrichtsche
Dousbergweg 100
Maastricht
+31 (0) 43 328 1740
www.internationalgolfmaastricht.com 

Ook in 2020 zal er een restaurantgids verschijnen! Wil je hier graag meer over weten, mail dan naar: sales@chapeau-magazine.com

_________________________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.