Home > Culinair > De Leuf klaar voor de toekomst

De Leuf klaar voor de toekomst

Auteur: Jo Cortenraedt

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in restaurant De Leuf in Ubachsberg werd niet alleen het feit gevierd dat de zaak al weer 30 jaar bestaat, maar ook dat met Robin van de Bunt als chef-kok een nieuwe periode aanbreekt. Samen met zijn moeder Sandra en zijn zus Michelle (die beide de rol van gastvrouw hebben) zet hij zo de ambities voort van vader Paul van de Bunt, die ruim drie jaar geleden onverwacht overleed.

Er werd met grote dank voor zijn werk in de afgelopen jaren afscheid genomen van Bas van Kranen, die na het tragisch voorval de keukenbrigade aanvoerde en daarmee zelf een ster verdiende. Robin van de Bunt gaat nu zijn eigen signatuur neerzetten. Over twee Michelin-sterren, die zijn vader wist te veroveren, durft hij wel te dromen. „Je moet iets hebben om naar te streven. Mijn gerechten zullen gebaseerd zijn op de Franse keuken van mijn vader, maar wel met een oosterse twist na mijn maandenlange reis door Azië. Ik heb er veel zin in.”

Veel bekende gasten uit de horeca waren op de borrel afgekomen en zij genoten van talloze amuses van hoog culinair niveau. Dat belooft wat voor de toekomst.

 

 

Foto: Michelle, Sandra en Robin van de Bunt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu