Home > Culinair > De Kompaan treedt naar buiten

De Kompaan treedt naar buiten

De Kompaan, het nieuwe succesvolle netwerkinitiatief dat is geïnitieerd door vier bevlogen ondernemers uit de regio Parkstad, gaat de boer op. De bijeenkomsten vonden tot nog toe plaats in de Beerkompanie op het Pancratiusplein in Heerlen, maar op 3 juni wordt de eerste buiteneditie gelanceerd in Hoeve Berghof in Ten Esschen

Het idee voor de Kompaan is letterlijk ontstaan aan de bar. Gemoedelijkheid staat voorop tijdens de bijeenkomsten. Geen sprekers, geen formeel gedoe, maar samen met zakelijke- en privérelaties de week afsluiten onder het genot van een biertje of een glas wijn. 

De doelstelling van de Kompaan is om een grote groep ondernemende bekenden samen te brengen en daarbij nieuwe contacten te leggen en oude laten herleven in een prettige sfeer. 3 juni belooft dan ook een gemoedelijke middag en avond te worden met live muziek en lekker eten!

Naast de reguliere ticketverkoop zijn er ook ‘Kompaan arrangementen’ te verkrijgen. Door het afnemen van een van deze arrangementen kan een bedrijf Kompaan worden van het evenement.

Kijk voor meer informatie op www.dekompaan.eu

 

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.