Home > Culinair > De Kasteleneditie van Reis & Spijs keert terug!

De Kasteleneditie van Reis & Spijs keert terug!

Bijna drie maanden na de eerste Zuid-Limburgse editie van Reis & Spijs komt de organisatie met een tweede editie van de kastelenroute.

Reis & Spijs werd tijdens de nationale lockdown in het leven geroepen. Daar lagen meerdere redenen aan ten grondslag: deelnemers aan dit leuke uitje kregen niet alleen de kans culinaire adresjes te (her)ontdekken, maar ook hun eigen streek vanuit de auto, per fiets of te voet. Ook voor de deelnemende horecalocaties was Reis & Spijs aantrekkelijk: zo konden zij toch nog wat inkomsten genereren.

Op 4 en 5 juli vond de eerste Zuid-Limburgse editie van het evenement plaats. Ruim 400 gasten bezochten toen een vijftal kastelen. Bij elk kasteel stond een smakelijke versnapering voor ze klaar. Daarvoor legden alle deelnemers ruim 100 kilometer af, van Roosteren tot Valkenburg. Genoeg tijd dus om onderweg te genieten van nieuwe uitzichten en onbekende plekjes te bewonderen.

Initiatiefnemer Boy Haenen noemt de eerste editie van de kasteleneditie van Reis & Spijs een succes. Genoeg reden om dit najaar een tweede editie te organiseren. De route van deze tweede editie gaat op 3 en 4 oktober langs vier nieuwe kastelen; het vijfde kasteel is bekend van de vorige editie.

De komende weken zal Chapeau de deelnemende kastelen één voor één aan jullie voorstellen. In de tussentijd zijn kaartjes voor de tweede editie van Reis & Spijs te koop via www.reisspijs.nl

show auteur

Auteur: Demy Janssen

Levensgenieter met een vlotte pen

Demy Janssen

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu