Home > Culinair > De Hoogenweerth opnieuw beste trouwlocatie van Limburg

De Hoogenweerth opnieuw beste trouwlocatie van Limburg

Auteur: Maarten van Laarhoven

Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot ‘Beste trouwlocatie van Limburg’. Bezoekers en gebruikers van Toptrouwlocaties.nl, de populaire informatiesite voor aanstaande bruidsparen en hun gasten, waardeerden het romantische kasteel met het cijfer 9,7. De Hoogenweerth scoort daarmee even goed als Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn, dat landelijke winnaar werd.

Eigenaar Martin Hendricks van Black Labels Hotels, waar De Hoogenweerth deel van uitmaakt, is trots op de vermelding, zo laat hij weten. ,,Toptrouwlocaties.nl is niet alleen een toonaangevende trouwsite, maar ook dé referentie voor paren die voorbereidingen treffen voor een huwelijk. We krijgen doorgaans meerdere keren per week bezoek van aanstaande echtelieden die Toptrouwlocaties.nl als uitgangpunt hebben genomen voor hun zoektocht naar de ideale locatie. In veel gevallen kiezen ze er uiteindelijk voor om wat de mooiste dag van hun leven moet zijn, door ons te laten verzorgen.”

Kasteelheer

De jonge ‘kasteelheer’, die op dit moment druk bezig is met de voorbereidingen voor een nieuw exclusief hotel met 65 kamers in Valkenburg, heeft nog een extra reden om trots te zijn. ,,Vorig jaar werden we voor de eerste keer verkozen tot ‘Beste trouwlocatie van Limburg’. Met een fraaie 9,4 dachten we dat het niet beter kon. Wel dus! De mensen die voor ons gekozen hebben, hebben ons nog eens drie tiende hoger gewaardeerd.”

Het hoge cijfer voor het oorspronkelijk uit 1444 daterende jachtslot met zijn directe schilderachtige ligging aan de Maas betekent overigens niet dat Hendricks en zijn medewerkers er niet alles aan zullen doen om het aanstaande bruidsparen en hun gasten nóg beter naar de zin  maken, benadrukt de jonge hotelondernemer. ,,Integendeel, we willen we nóg beter en nóg exclusiever worden”, aldus Hendricks, die ook met de andere onderdelen van de groeiende hotelcollectie Black Label Hotels grootse plannen heeft.=

Bijzondere aandacht

Dat Toptrouwlocaties.nl een betaald platform is, doet volgens Hendricks niets af aan de prestatie. ,,Iedereen die een beetje vertrouwd is met deze materie weet dat huwelijkslocaties moeten betalen om op het platform te mogen staan. We hebben een paar jaar geleden besloten om deze formule deel uit te laten maken van onze branding als exclusieve trouwlocatie. Het belangrijkste is dat we niet hebben betaald voor het goede cijfer dat we hebben weten te behalen. Daar hebben we echt geen invloed op. In elk geval niet in directe zin, mogelijk wel met de bijzondere aandacht die wij aan onze gasten schenken.”

________________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

 

 

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu